Ciorba din piept de pui cu tarhon

de Zamfira in Ciorbe, 1 Mai 2016 | 4024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. piept de pui
  • 2-3 morcovi
  • 1/2 rădăcină ţelină
  • 2 ardei graşi
  • 1 ceapă
  • 1 cană bulion
  • 3-4 linguri tarhon în oţet
  • 4 linguri de ulei
  • pătrunjel verde
  • sare
  • 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din piept de pui cu tarhon:

Tăiem pieptul de pui cuburi potrivite 2×2 cm.Punem bucăţile de carne la fiert.Când începe să fiarbă, luăm spuma cu ajutorul unei palete.

Curăţăm legumele şi le tăiem cubuleţe. Un morcov dăm pe răzătoarea mare, ceapa o tocăm mărunt şi împreună le călim în ulei.

Adăugăm toate legumele la carnea de pui în zeama curăţată de spumă. Punem tarhonul tocat mărunt şi sare după gust.

Timp de fierbere 40 minute la foc mic. Când au fiert legumele şi carnea adăugăm bulionul şi pătrunjelul verde tocat mărunt. 

Pentru un gust mai acrişor, am adăugat 2-3 linguri de oţet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din piept de pui cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

anca_rm 1

03.05.2016, 11:00

tarhonul ii da o aroma minunata , imi plce

Rahela Velicu 1

03.05.2016, 11:37

Zamfira 1

04.05.2016, 18:13

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu os de porc si legume