Ciorbă din cotlet de porc, cârnaţ şi legume

de botcrina in Ciorbe, 10 Ian 2012 | 5704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cotlet de porc
  • 200 g cârnaţi de porc afumat
  • 3 cartofi medii, 
  • 1 ceapă,
  • 2 morcovi,
  • 1rădăcină de pătrunjel 
  • 2-3 bucăţi dovleac murat
  • sare, piper,după gust
  • 200 ml smântână
  • 200 ml zeamă de varză acră
  • 2 linguri zeamă de pe ardei iuţi
  • orez (opţional)
  • 2 foi de dafin
   
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă din cotlet de porc, cârnaţ şi legume:

Se curăţă legumele şi se taie cubuleţe. La fel se procedează şi cu cartofii şi dovleacul. Tăiem carnea cubuleţe şi cârnaţul rondele.

O jumătate dintr-un morcov o răzuim pe răzătoarea fină şi apoi îl călim în ulei. După ce s-a călit stingem cu apă şi adăugăm foile de dafin, apoi legumele, cartofii, dovleacul şi carnea şi cârnaţul.

 După ce au fiert, potrivim de sare şi piper. Dregem supa cu zeamă de varză şi zeama de pe ardei iuţi şi mai lăsăm să dea un clocot.

La sfârşit adăugăm şi smântâna.

Se poate servi cu ardei iute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă din cotlet de porc, cârnaţ şi legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din Tara Motilor