Ciorba de vara

de ralu_ca in Ciorbe, 28 Iun 2015 | 6700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 10 cartofi noi
  • 5-6 cepe rosii din gradina
  • 2 morcovi
  • 1 castron fasole fideluta
  • 500 g rosii feliate si ardei (zarzavat la sticla)
  • sare
  • piper
  • leustean
  • zeama zarzare
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vara:

In oala, am pus uleiul, apoi am pus la calit ceapa tocata si morcovul taiat rondele subtiri, pentru cateva minute. Am turnat peste ele, zarzavatul, am amestecat, apoi am turnat apa, cam jumatate de oala. Am taiat fideluta in 2 sau 3 si am pus-o in oala de ciorba. Intre timp am spalat cartofii si i-am taiat pe cei mai mari in 2 sau 3, pe cei mici i-am lasat intregi. I-am pus si pe ei in oala, iar spre final am adaugat si dovlecelul taiat bucati, alaturi de sare si piper. Am acrit cu zeama de zarzare si cand a fost gata, am tocat leustean. 

A iesit o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]