Ciorba de vacuta (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 7 Mai 2014 | 8157 vizualizari

 

Sa va mai zic cat de buna a fost!? De fapt, este :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vita cu os
  • o mana de paste (spaghetti)
  • un fir de ceapa verde
  • o bucata de telina
  • 4 cartofi mici
  • un morcov
  • un pastarnac
  • un dovlecel
  • o ceapa uscata
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • un ardei gras galben
  • 100 ml bulion/suc de rosii
  • un litru de bors
  • loboda
  • leustean
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta (Multicooker):

Am inceput prin a fierbe carnea de vita (cu tot cu os), reducand astfel timpul de fierbere in cooker. Separat, tocam legumele si le calim 5-10 minute, folosind functia FRY.

Adaugam apoi carnea fiarta si supa formata, cartofii taiati cuburi si continuam fierberea cu programul BOIL. Cand cartofii devin fragezi, adaugam borsul si sucul de rosii (in ultimele 10 minute ale programului in curs), saram dupa gust si dupa ce da in clocot, punem si pastele.Tocam verdeturile si le presaram peste ciorba. Se serveste calda, optional cu smantana.

Pofta  buna!

TIPS-URI

1

Legumele folosite, cat si cantitatea acestora, variaza in functie de gusturi si de vasul ce se foloseste

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de potroace – Multicooker