Ciorba de vacuta

de -Licurici- in Ciorbe, 25 Feb 2017 | 6580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita cu os
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 buc radacina de telina
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 1/2 dovlecel
  • 4 rosii
  • 2 cartofi
  • sare
  • piper
  • telina (la plic)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea de vita se spala, apoi se pune la fiert cu sare. Eu am pus-o in oala sub presiune si am lasat-o 50 min de cand a inceput sa fiarba.

Intre timp, am pregatit legumele. Ceapa, morcovul si ardeiul le-am tocat marunt, iar radacinile cubulete mai mici.

Le-am pus in oala si le-am lasat sa fiarba 30 min.

Am taiat rosiile, dovlecelul si cartofii cubulete, apoi le-am pus in oala. Am potrivit gustul cu sare si piper si am mai lasat pe foc, pana au fiert cartofii.

La sfarsit, am adaugat telina uscata.

Am servit cu ardei iute si cu otet de la ardei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi noi cu hrean