Ciorba de vacuta

de simona72 in Ciorbe, 22 Apr 2013 | 14642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel(antricot)
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 fir apio
  • 1 ardei galben si rosu
  • 3 cartofi
  • 1 pachetel taitei fidelicios (maggi)
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 1 legatura frunze de marar
  • bors proaspat
  • 1 lingura concentrat de legume (maggi)
  • sare(daca mai este cazul)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Spalam bine carnea,a mea a vut si putin os, am taiat oasele separat si le-am lasat cu putina carne, iar restul de carne am taiat-o bucati.

Am pus carnea la fiert cu apa in oala pt ciorba, iar cind fierbe si spuma se ridica la suprafata o luam cu o spumiera. Repetam de mai multe ori, pina cind nu se mai face spuma si lasam carnea la fier 60 minute. Spalam legumele si le taiem ca pt ciorba si le punem in oala peste carnea aproape fiarta. Lasam sa fiarba pina sunt si legumele fierte, adaugam cartofii taiati cubulete(fierb f repede),cind sunt aproape fierti punem si taiteii,concentrat de legume si borsul(cit dorim noi de acrisoara ciorba), iar acum lasam sa fiarba toate pina sunt facute.

Potrivim de sare daca mai este cazul, stingem focul si punem patrunjelul si mararul tocat marunt si servim cu o lingura de smantina in farfurie si ardei iute.

Pofta buna!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

22.04.2013, 22:31

Simona sa imi pui si mie o portie pentru maine!

simona72 1

22.04.2013, 22:34

Pun deoparte

Panacris 1

16.11.2014, 11:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta