Ciorba de vacuta

de Ubulika in Ciorbe, 2 Noi 2012 | 5197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 carne de vita
  • patrunjel radacina
  • telina
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei sau 1 lingura pasta de ardei
  • 2 cartofi
  • leustean
  • bors
  • sare,boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea se pune la fiert in apa rece si o lingurita de sare. Se toaca ceapa si legumele se taie cuburi. Spumam cat este necesar fiindca face multa spuma. Cand nu se mai face spuma punem si legumele. Lasam sa fiarba la foc mic.cca 40 minute. Cand este mai mult de  jumatate fiarta carnea punem si cartofii cubulete. Mai lasam 20 -30 minute sa fiarba si cartofii.

La sfarsit fierbem separat 2 linguri rase de bors in 2 cani de apa, depinde cat a scazut si supa. Punem un varf de lingura de bulion. Se lasa sa mai dea cateva clocote si stingem focul. Presaram leustean tocat.

Se serveste cu ardei iute.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (12)

Ubulika 1

18.11.2012, 09:30

multumesc mult

Rocsi 1

18.11.2012, 14:00

La multi ani...Sa ai parte de o viata frumoasa

Ubulika 1

18.11.2012, 14:03

multumesc ,la fel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Borș de văcuță cu ciuperci și tăiței de casă