Ciorba de vacuta

de Sim0na in Vita, 21 Mar 2012 | 5808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne manzat
  • 1 ardei gras galben
  • 1/2 ardei capia rosu
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 rosii coapte
  • bors
  • delikat
  • sare
  • 1 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea am spalat-o bine, schimband de mai multe ori apa. Rosiile le-am oparit in apa cu sare.

Am pus carnea la fiert in apa cu sare, spumand mereu. Cand carnea este fierta, am taiat-o bucati mici, iar zeama am strecurat-o.

In zeama strecurata am adaugat legumele tocate marunt si carnea taiata bucati. Am lasat sa fiarba timp de cca 30 min.

Rosiile le-am curatat de coaja si le-am dat prin razatoarea mare. Am adaugat rosiile la ciorbita si am mai lasat sa fiarba 10 min.

Am adaugat borsul, delikatul, iar dupa cateva clocote am pus si patrunjelul tocat marunt.

Am servit ciorbita cu smantana si ardei iute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Sim0na 1

23.03.2012, 07:48

Multumesc fetelor!

cocolina 1

18.04.2012, 11:32

Arata foarte bine cred ca si la gust e nemaipomenita de buna

Sim0na 1

18.04.2012, 12:33

cocolina, multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

ieri la 08:46

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

pe 23.04 la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta