Ciorba de vacuta

de Bya Ralu in Ciorbe, 4 Ian 2012 | 5231 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg rasol de vita
  • o tavita de legume(ceapa,morcov..etc)
  • bors magic,vegeta,leustean
  • patrunjel
  • 2 cartofi
  • bulion sau rosii in sos
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se pune rasolul de vita la fiert intr-o oala cu apa (in functie de cat doreste fiecare sa faca). Legumele se taie marunt sau se dau pe razatoare si se calesc cu putin ulei. Dupa ce s-a fiert carnea, se taie cubulete si se adauga inapoi in oala de ciorba, se adauga si legumele calite, punem vegeta, piper, bors magic. Intr-o cratita mai mica punem 2 cartofi taiati cubulete la fiert, iar in alta punem taitei (eu pun din aceia mai lati). Dupa ce s-au fiert si cartofii si taitei se pun in ciorba, se mai adauga o cutie de rosii in sos, leustean, patrunjelul tocat si 1 ou.

Se serveste cu smantana si ardei iute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

04.01.2012, 22:56

da e f buna,ca astept la masa

simo_brkic 1

12.09.2012, 12:24

mmmm pe timpul ce e afara acum,numai bine merge mmmmm

Bya Ralu 1

12.09.2012, 13:47

multumesc simo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta