Ciorba de teci cu afumatura

de alilianaa in Supe/Ciorbe, 22 Iun 2013 | 3458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g teci
  • 1 kg afumatura
  • un morcov
  • 3 cepe albe
  • cate o jumatate de ardei rosu si verde
  • 500 g zarzavar de ciorbe de casa
  • 1 l bors
  • sare dupa gust
  • leustean verde
  • 2 rondele fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de teci cu afumatura:

Intr-o cratita se pune la oparit afumatura.

Intr-o alta se pune apa la fiert cu sare. Paralel legumele se spala, curata si toaca. Cand apa a fiert se adauga legumele si afumatura. Se lasa la fiert bine pret de 30 minute, dupa care se pune zarzavatul de ciorbe de casa. Se mai lasa la fiert 10 minute.

Intr-o cratita se pune borsul la foc. Cand s-a infierbantat suficient se transfera in oala cu ciorba. Dupa ce mai fierbe cca 10 minute se adauga fideaua si la final se pune leustean verde.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de teci cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu măcriș