Ciorba de stiuca

de Ina in Supe/Ciorbe, 3 Iul 2010 | 17648 vizualizari

 

Cum v-ati obisnuit, la mine se gateste mult peste, in orice fel....

 

INGREDIENTE

 

  • capete si cozi de stiuca
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 5-6 rosii sau suc de rosii
  • sare
  • 1 litru de bors
  • leustean verde

 

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stiuca:

 

     Se pune zarzavatul la fiert, in apa cu sare. Cand e gata, adaugam rosiile taiate cubulete  si  turnam borsul fierbinte.  Punem in oala cu grija si bucatile de stiuca si mai lasam sa clocoteasca de cateva ori, sa se patrunda bine. 

     Daca avem la dispozitie, adaugam in ciorba si icre de peste. Dau o savoare deosebita! 

     Potrivim de sare, oprim focul si adaugam leustean verde, pentru aroma.

 

TIPS-URI

1

Borsul se adauga fierbinte.

2

Pune pestele in ciorba dupa ce adugi borsul. In felul acesta bucatile de pestele vor ramane intregi, nu se vor sfarma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stiuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (17)

onuta 1

08.07.2010, 12:14

numai minunatii din mainile tale.

super super.

rivka 1

17.07.2010, 18:59

cum de mi-a scapat ciorba asta...mi-ai facut pofta!

Ina 1

17.07.2010, 19:28

am uitat si eu de ea, de cand am facut-o...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu afumatura