Ciorba de sfecla de post

de susu in Mancaruri de post, 25 Ian 2014 | 6162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 sfecle potrivite (o farfurie cu varf)
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei capia
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 2 cartofi
  • patrunjel, leustean, frunze de telina
  • zarzare sau acritura
  • 1 lgt curry
  • ulei
  • 1 lingura boia dulce
  • vegeta
  • bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla de post:

Calim ceapa tocata marunt dupa care adaugam morcovul ras, ardeiul tocat, legumele date prin razatoarea mare si adaugam apa fiarta. Spre sfarsit cand au fiert legumele adaugam condimentele, verdeata, borsul si pasta de rosii. Servim mai mult rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de sfecla rosie