Ciorba de rosii

de Zamfira in Ciorbe, 24 Iul 2012 | 6638 vizualizari

 

O ciorba gustoasa, racoritoare, putin acrisoara. Combinatie perfecta intre rosii, legume si paste. Poate fi servita calda sau rece in zilele toride de vara.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 rosii
  • 1 telina
  • 2-3 morcovi
  • frunze de telina (uscate sau proaspete)
  • 1 ceapa
  • bulion
  • sare
  • patrunjel verde
  • paste
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii:

Curatam, spalam legumele si le vom taia buculete. Rosiile pot fi tocate sau taiate bucatele mai mici (coaja poate fi indepartata prin oparirea rosiilor, eu, nu am indepartat coaja rosiilor). Punem legumele la fiert. Spre final cand legumele sunt fierte adaugam bulionul si pastele. Lasam ciorba sa fiarba inca 10 minute. La final adaugam patrunjel verde tocat.

TIPS-URI

1

atentie la cantitatea de paste, acestea isi vor dubla-tripla cantitatea dupa fierbere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]