Ciorba de rata la ceaun

de Rahela Velicu in Ciorbe, 3 Aug 2016 | 5917 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa, cu rosii multe facuta la ceaun.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
    • carne de rata de curte
    • 1 kg de rosii
    • 2 cepe
    • 1 morcov
    • 1 ardei gras
    • 3 oua
    • 200 g smantana
    • 1 plic de bors de la Delikat
    • sare
    • leustean verde
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rata la ceaun:

Mai inati dam carnea de rata intr-un clocot la ceaun, dupa care schimbam apa. Adaugam si ceapa, morcvul si lasam la fiert 25-30 de minute.

Adaugam ardeiul tocat marunt si rosiile date pe razatoare si lasam in continuare la fiert pana cand carnea de rata este fiarta.

Adaugam plicul de bors si mai lasam 10 minute pe foc. 

Amestecam smantana cu galbenusurile si cand ciorba este gata o adaugam in ciorba. Tot acum adaugam si leusteanul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Puteti adauga si taietei de casa sau fidea.

2

Puteti elimina total rosiile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rata la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rahela Velicu 1

04.08.2016, 11:10

mirela0911 1

04.08.2016, 18:27

RuxyRux 1

04.08.2016, 20:41

Stiau bunicile noastre ce stiau...mancarea la tara avea intotdeauna cel mai grozav gust!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]