Ciorba de rasol porc cu bors proaspat

de MOKUSKA in Ciorbe, 20 Iul 2014 | 22335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g rasol porc
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 felie de telina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 3 rosii
  • bors proaspat dupa gust
  • 1 ou
  • sare dupa gust
  • leustean
  • cateva fire de fidea
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rasol porc cu bors proaspat:

Carnea se spala si se pune la fiert. Zarzavatul, ceapa, ardeiul se curata, se spala si se toaca marunt. Rosiile se oparesc, se curata de coaja si se taie cubulete mici. Dupa ce am terminat de tocat zarzavatul, le punem la fiert peste carne, care a fiert deja 30 minute. Rosiile tocate rasturnam de asemenea in ciorba si lasam sa fiarba pana s-a fiert carnea. Borsul si sarea adaugam in ciorba inainte cu 15 minute sa inchidem focul, fideaua si ouale batute bine cu putina ciorba le adaugam inainte cu 3 minute sa luam ciorba de pe foc. 

Dupa ce am inchis focul adaugam si leusteanul tocat si lasam sub capac 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rasol porc cu bors proaspat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

20.07.2014, 20:27

Mama, mama ce bunatateeee!

MOKUSKA 1

21.07.2014, 11:18

Multumesc fetele @ Motan, Padre

christyansen 1

10.08.2016, 19:18

ce bunatatiiii bv bv bv bv bv bv bv

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu legume si prosciutto