Ciorba de purcel

de Lorra in Supe/Ciorbe, 6 Mar 2013 | 4706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne de porc macra
  • 1 cartof mare
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • o jumatate ardei gras
  • cateva spaghete
  • pasta de tomate (dupa preferinta)
  • o leg. patrunjel
  • zeama de lamaie dupa gust
  • toate acestea la 4 l. apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de purcel:

 Se pune apa la fiert si cand a dat in clocot se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul, radacina de patrunjel si jumatatea de ardei gras tocate marunt, apoi putin ulei si sare.

 Cand zarzavatul a fiert se adauga carnita de purcel taiata cubulete potrivite. 

 Spre final se adauga spaghetele, cartoful taiat cubulete si pasta de tomate. Apoi se pune patrunjelul tocat marunt si se acreste cu zeama de la o jumatate de lamaie.

 Se potriveste de sare daca mai este necesar.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de purcel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lorra 1

06.03.2013, 22:02

Cu mare placere Rocsi

Aurelian_Adrian 1

09.03.2013, 15:50

hmmm foarte buna si gustoasa

Lorra 1

09.03.2013, 23:14

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de purcel