Pentru ca aveam stevie de la tara si oua proaspete, am adaugat si cateva cubulete de carne si am facut o ciorba gustoasa.
Mai intai, taiem carnea cubulete. Ceapa o taiem julienne, iar pastarnacul il taiem cubulete. Punem la fiert ceapa impreuna cu pastarnacul, pentru 10 minute, adaugam apoi si carnea si lasam 15-20 de min. la fiert.
Adaugam orezul si ouale (spargem coaja si dam drumul oului in ciorba) si lasam inca 15 minute la fiert. Adaugam apoi sucul de rosii si stevia tocata marunt.
Eu am folosit suc de rosii de la tara cu rosii cherry intregi.
Lasam in continuare la fiert inca aprox. 20 de minute sau cat considerati fiecare.
La final, potrivim cu sare, sare de lamaie si adaugam patrunjelul.
Pofta buna!
1
Daca nu aveti suc de rosii cu rosii intregi, puteti folosi pasta de tomate.
2
Orezul poate fi inlocuit cu fidea.
3
Eu am folosit 2 pulpe pe care le-am dezosat si am taiat carnea cubulete.