Ciorba de pui cu fasole verde

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 17 Iul 2014 | 7512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr pastai verzi (fideluta)
  • carne de pui
  • 1 morcov
  • ardei gras rosu/verde
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 radacina de telina
  • 1 ceapa uscata
  • 1 dovlecel mic
  • optional 1-2 cartofi
  • 150 ml suc de rosii/bulion
  • 600 ml bors de putina
  • sare dupa gust
  • verdeturi: patrunjel, leustean
  • 1 litru de supa de pui sau legume sau 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu fasole verde:

Punem carnea la fiert, adunand periodic spuma formata.

Cand incepe sa dea in clocot, adaugam pastaile si rand pe rand, legumele tocate.

Acrim cu bors de putina si colorom cu suc de rosii/bulion, saram dupa gust si dam in clocot de cateva ori.

Presaram verdeturile proaspete si o servim calda, cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]