Ciorba de pui cu branza topita cu smantana

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 24 Feb 2020 | 4135 vizualizari

 

O ciorba delicioasa, satioasa, am fost sceptica la inceput dar rezultatul a fost pe masura.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi potriviti
  • 50 gr de unt
  • 270 gr branza topita cu smantana
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu branza topita cu smantana:

       Pentru inceput cartofii curatati si taiati cubulete ii punem in apa cu sare la fiert.

Separat intr-o tigaie calim in untul topit, ceapa si morcovul taiat cubulete.

       In apa in care au fiert cartofii pe jumatate, adaugam ceapa, morcovul calit, pieptul de pui taiat cubulete si branza topita. O lasam sa fiarba si adaugam la sfarsit dupa gust sare, piper si patrunjel verde.

 

TIPS-URI

1

In ciorba putem adauga orez sau alte legume.

2

Pieptul de pui se poate inlocui cu ciuperci champignon

3

La afumatura putem adauga in ciorba usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu branza topita cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors moldovenesc acru