Ciorba de pui a la grec

de DIANA B in Ciorbe, 3 Noi 2011 | 17841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • tacamul unui pui ,alte parti ale acestuia
  • 80 g orez
  • 3-4 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 lamaie
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • 3 galbenusuri
  • 100-200 g smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Intr-o oala mai mare se da la fiert tacamul puiului (spatele, gatul, pipota, inima ...) in 3-4 l de apa, c-un praf de sare, da' un praf, stand cu ochii pe vas, ptr a nu rata spumuirea ciorbei (io, era s-o patesc). Dupa 30 de minute se adauga si legumele intregi (ele urmand a fi scoase). Cand legumele s-au fiert, se indeparteaza, iar in carne intra furculita cu usurinta, se adauga si orezul spalat bine si se mai lasa la fiert 10 minute. Se adauga si sucul de lamaie, se potriveste de sare si piper, iar ptr un gust deosebit, se adauga si putina coaja de lamaie. Se opreste focul, iar dupa 10-15 minute se adauga galbenusurile batute cu smantana si subtiate cu ciorba.

Se serveste cu verdeata tocata marunt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei