Ciorba de pui a la grec

de DIANA B in Ciorbe, 3 Noi 2011 | 17718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • tacamul unui pui ,alte parti ale acestuia
  • 80 g orez
  • 3-4 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 lamaie
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • 3 galbenusuri
  • 100-200 g smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Intr-o oala mai mare se da la fiert tacamul puiului (spatele, gatul, pipota, inima ...) in 3-4 l de apa, c-un praf de sare, da' un praf, stand cu ochii pe vas, ptr a nu rata spumuirea ciorbei (io, era s-o patesc). Dupa 30 de minute se adauga si legumele intregi (ele urmand a fi scoase). Cand legumele s-au fiert, se indeparteaza, iar in carne intra furculita cu usurinta, se adauga si orezul spalat bine si se mai lasa la fiert 10 minute. Se adauga si sucul de lamaie, se potriveste de sare si piper, iar ptr un gust deosebit, se adauga si putina coaja de lamaie. Se opreste focul, iar dupa 10-15 minute se adauga galbenusurile batute cu smantana si subtiate cu ciorba.

Se serveste cu verdeata tocata marunt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

babi5 1

06.09.2013, 18:37

DIANA B 1

07.09.2013, 11:26

Oooooooooooooooooooo , chiar n-am vz comm voastre asa de dragute ... ca voi .
Va multumesc tuturor !

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu legume de vara