Ciorba de post din ciuperci de roua cu legume

de Valclaudia in Mancaruri de post, 12 Iun 2016 | 4348 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 2-3 cepe verzi
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 150 gr. cubulete de morcov congelat
  • 250 gr. ciuperci de roua congelate
  • cca 1l apa plata
  • 2 linguri de bulion
  • sare si piper dupa gust
  • verdeata proaspata (marar,patrunjel)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de post din ciuperci de roua cu legume:

Cepele verzi si ardeiul se curata, se spala si se taie bucatele.

Se pun la sotat intr-o oala in ulei alaturi de cubuletele de morcov congelat, cca 5 minute.

Adaugam apoi ciupercile de roua congelate, punem apa plata, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc potrivit 30 minute.

Incercam morcovii, daca sunt fierti adaugam in coirba 2 linguri de bulion si verdeata proaspat tocata.

Oprim focul,acoperim oala, lasam sa se intrepatrunda aromele si dupa 5-10 minute portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post din ciuperci de roua cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta, in chifle, cu sos de ceapa si salata de sfecla rosie