Ciorba de porc cu dovlecei si ciuperci

de Bya Ralu in Ciorbe, 23 Mai 2016 | 4400 vizualizari

 

O ciorba excelenta de sezon,foarte buna a iesit.

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 2 dovlecei
  • 100 g ciupercii felii
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei mic kapia
  • 2 morcovi
  • 1 ou
  • 1 lingura de orez
  • 1/2 legatura praz
  • 1/2 leg patrunjel proaspat si leustean proaspat
  • 2-3 linguri bulion
  • vegeta/piper
  • 1/2 lingura praf bors cu legume
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu dovlecei si ciuperci:

Carnea de porc se taie cuburi si se pune la fiert in oala de ciorba.

Dupa aproximativ 30 minute taiem ceapa marunt,morcovii rondele,iar ardeiul kapia cuburi si le punem la calit in ulei de masline,adaugam si orezul,se calesc cateva minute dupa care se pune in oala de ciorba.

Adaugam si ciuperciile felii si lasam la foc potrivit sa fiarba legumele si carnea.

Spre sfarsit se adauga dovleceii taiati cuburi si prazul taiat felii.

Punem bulionul si condimentele si mai alsat circa 10 minute sa fiarba.

La sfarsit adaugam leusteanul si patrunjelul tocate marunt.

TIPS-URI

1

se serveste cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu dovlecei si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Panacris 1

10.07.2016, 17:57

SebastianBodor 1

28.02.2017, 14:07

În 😂😂😂😘

Aurelia 07_07 1

18.12.2019, 19:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii