Ciorba de porc cu dovlecei in zeama de varza

de katty in Ciorbe, 14 Aug 2021 | 4249 vizualizari

 

Retete de suflet
O ciorba acrita cu zeama de varza este oricand binevenita, chiar si vara.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne de porc cu os
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras galben
  • 2 dovlecei tineri
  • 150 gr rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • zeama de varza dupa gust
  • leustean verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu dovlecei in zeama de varza:

Spalam bine carnea portionata si o punem la fiert. Spumam bine si fierbem pana carnea este fiarta de jumatate.

Intre timp curatam legumele.Taiem ceapa fin, morcovul si ardiul gras cubulete. Adaugam legumele peste carne si mai fierbem 10 minute. Dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem cuburi mari. Adaugam  dovleceii si rosiile pasate in ciorba.

Fierbem separat zeama de varza.

Cand toate legumele sunt fierte adaugam zeama de varza, sare si piper dupa gust.

Dam cateva clocote, apoi adaugam leusteanul si oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu dovlecei in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (11)

oanapl 1

16.08.2021, 20:54

Delicioasă!

Rocsi 1

19.08.2021, 19:45

Buna mai este!

Anett 1

30.11.2021, 15:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din sira de porc cu zeama de varza