Ciorba de porc cu cartofi acrita cu zeama de varza

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 26 Feb 2016 | 4890 vizualizari

COMENTARII (26)

diaconta 1

26.02.2016, 14:16

Foarte buna ciorbita ta

-Licurici- 1

26.02.2016, 14:20

O bunatate!

Andra_Constantinescu 1

26.02.2016, 14:34

Multumesc, fete dragi!

MotanLaOale 1

26.02.2016, 15:02

buna buna

Andra_Constantinescu 1

26.02.2016, 15:08

Multumesc, Motan!

Tabita _ 1

26.02.2016, 15:54

simona72 1

26.02.2016, 16:09

Yamiii! Buna!

Constelatialeu 1

26.02.2016, 16:27

Delicioasa !

Merisor 1

26.02.2016, 16:30

Cu zeama de varza, tare buna!

mena29 1

26.02.2016, 16:32

Excelenta!

cristinutanicolita 1

26.02.2016, 16:37

Foarte buna!

Bya Ralu 1

26.02.2016, 16:46

ce ciorbita buna

mirela0911 1

26.02.2016, 17:45

Cat de buna e!

CameliaR 1

26.02.2016, 18:43

Buna!

Panacris 1

26.02.2016, 19:07

RuxyRux 1

26.02.2016, 20:17

Buna tare-i ciorbita ta scumpo!

Rocsi 1

26.02.2016, 20:25

Cu siguranta a iesit o bunatate!

Andra_Constantinescu 1

26.02.2016, 21:19

Multumesc frumos, dragilor!

marcela1979 1

27.02.2016, 14:43

dalexandru 1

28.02.2016, 08:34

Sunt foarte recunoscator pentru reteta, dar sunt citeva lucruri mai dificil de inteles-ca de exemplu : "Se pun oasele de porc transate"-cum transati oasele de porc?
Tija de "apio""-ce-i asta?
Apoi : "o mana de ardei tocat de la congelator"...Ardei verde, rosu, iute? Ce inseamna "o mina"; poate dumneavoastra aveti mina mai mica, sau mai mare decit a mea (!?)...
Oricum, multumesc pentru reteta-apreciez contributia dvs. de "bucataras senzational" !...

dalexandru 1

28.02.2016, 08:36

Ca o contributie personala, poate ca un pic de tarhon, nu ar strica !

Gherca Daniela 1

28.02.2016, 11:33

elucubratiiculinare 1

28.02.2016, 18:12

cea mai buna

Andra_Constantinescu 1

28.02.2016, 22:55

dalexandru:
1) oasele se transeaza/portioneaza cu ajutorul unui fierastrau;
2) ÁPIO s.m. Denumire comercială pentru varietatea de țelină de la care se consumă tulpina groasă, nu rădăcina (Apium graveolens, varietate dulce), din sp. apio;
3) am scris o mana de ardei pt ca doar nu ma apucam sa il cantaresc. Nu am avut proaspat, de aceea am folosit tocat, de la congelator. Il puteti inlocui cu un ardei gras (ce culoare doriti) sau Kapia, normal ca nu ardei iute (altfel muream demult);
4) "Bucataras senzational" este rangul care mi se cuvine datorita numarului de retete postate pe site, nu neaparat a experientei din bucatarie;
5) Daca doriti sa adaugati tarhon, adaugati...fiecare cu gustul lui.

Geanina87 1

02.03.2016, 12:37

tare buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din coasta afumata