Ciorba de porc cu afumatura si tarhon

de divainbucatarie in Ciorbe, 11 Mai 2011 | 14508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete porc,
  • 2 carnati afumati,
  • 50 g ciolan afuamat sau kaizer afumat,
  • 3 cartofi medii,
  • 1 morcov,
  • 1 pastarnac,
  • 1 gulie,
  • 1 telina mica,
  • 2 cepe,
  • 1 galbenus,
  • 100 ml smantana,
  • 1 lamaie,
  • 1 legatura tarhon,
  • sare,
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu afumatura si tarhon:

Punem carnea taiata cuburi la fiert in 3 litri de apa. Fierbem timp de 30 de minute, avand grija sa luam spuma de cate ori este nevoie. In acest timp calim carnatii, si kaizerul impreuna cu o ceapa tocata marunt.

Curatam zarzavatul, il taiem si il punem la fiert impreuna cu carnea, dupa cele 30 de minute. Adaugam si afumatura calita, o ceapa intreaga, sucul de lamaie, sare si piper dupa gust.

Lasam sa fiarba impreuna 5 minute, apoi punem tarhonul tocat.

Dregem ciorba cu ou si smantana si mai fierbem 2 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu afumatura si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carne de porc si legume