Ciorba de porc a la grec

de dariadeea in Ciorbe, 6 Iun 2013 | 11518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura patrunjel
  • 3-4 linguri orez
  • 2 galbenusuri
  • 150 g smantana
  • sare,bors magic
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc a la grec:

Mai intai am pus carnea taiata cuburi potrivite(dupa gust se portioneaza) la fiert in apa cu un pic de sare.Am luat spuma ori de cate ori este nevoie.

Intre timp am curatat legumele,pe cate le-am tocat si le-am pus la calit intr-o alta oala.Cand carnea este aproape fiarta ,se strecoara supa de la ea peste legume ,se pune si carne ,se adauga orezul si patrunjelul tocat si se lasa in continuare la fiert.Cand au fiert toate,am batut galbenusurile cu smantana ,am adus la aceeasi temperatura cu supa din oala si am turnat smantana.Am pus bors magic dupa gust,am mai lasat un clocot si am oprit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec