Ciorba de peste

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 20 Apr 2010 | 6932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1,5 kg peste
  • - 3-4 morcovi
  • - 1 pastarnac
  • - 2 cepe
  • - 2 ardei grasi
  • - 3-4 rosii
  • - 1 lingura bulion
  • - 1 l bors
  • - o ceasca de cafea cu orez
  • - o legatura de leustean
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

 Pestele spalat si curatat se taie bucati potrivit de mari. (Daca se foloseste cap de crap se va scoate osul amar).
Legumele se spala, se taie marunt si se pun la fiert. Cand zarzavatul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare, bulionul si borsul. Se da in cateva clocote si apoi se adauga bucatile de peste, se condimenteaza cu sare si se lasa sa fiarba circa 20-30 min.
Separat se fierbe in apa cu sare orezul.
Cand carnea este fiarta se da jos de pe foc oala, se adauga orezul si se aromatizeaza cu leustean.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

nadina73 1

20.04.2010, 17:39

sincer nu am mancat dar arata bine

Bucataras Medi 1

20.04.2010, 20:54

nu ai mancat niciodata ciorba de peste,nadina.....................hai ca pun un scaun si te astept...................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de perisoare