Ciorba de peste

de lidiac in Ciorbe, 20 Apr 2011 | 7262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Peste (salau, caras, biban)
  • 1 ceapa uscata
  • 1 ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceasca orez
  • 1 cutie rosii Cirio
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Se curata ceapa, morcovii, patrunjelul si cartofii si se spala bine. Se taie morcovii si patrunjelul cubulete mici, ceapa verde si cea uscata se taie marunt. Se pune apa la fiert, in care se adauga sarea si uleiul. Se adauga pe rand ceapa uscata si cea verde, morcovii,patrunjelul, cartofii si orezul. Cand s-au fiert cartofii, se adauga rosiile Cirio. Se mai acreste cu o lingura de otet, dupa gust. Cand este aproape gata, se adauga pestele, se mai lasa circa 10 -15 min. la fiert. La final se adauga leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu cartofi