Ciorba de peste

de marcela1979 in Ciorbe, 30 Mar 2011 | 9336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cap de crap mare
  • 1 ceapa alba
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia rosu
  • 4 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina mai mica radacina
  • 4 cartofi
  • frunze de patrunjel
  • vegeta,piper
  • bors magic
  • leustean uscat
  • 3 rosii
  • ulei
  • bulion
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Intr-o oala se pune apa la fiert,se adauga ceapa tocata ,ceapa verde si zarzavatul  tocat marunt si calit intr-un  pic de ulei.Apoi se adauga cartofii si cand s-au fiert se pune capul de peste spalat si curatat de branhii si sa lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute.Se potriveste ciorba de vegeta si piper ,se pune bors magic dupa gust,si se pun rosiile taiate feliute si bulion.Se pune frunze de patrunjel si leustean si se mai da un clocot .Se stinge focul.Si se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (10)

divainbucatarie 1

02.04.2011, 21:36

ExploraCuisine 1

03.04.2011, 04:51

La Remus nu ii place dar eu as manca o portie de la tine!

mihaelar63 1

07.04.2011, 02:19

Ce bine arata .. dansul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]