Ciorba de perisoare si carne de porc

de Micutza Luana in Ciorbe, 4 Mai 2013 | 4119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • o telina
  • un ardei
  • 50 ml ulei
  • 200 gr carne de porc tocata si o bucata intreaga
  • 1 lingura gris
  • patrunjel verde si leustean
  • 2 oua
  • zeama de varza
  • jumatate cana orez
  • bulion
  • sare, piper, delicat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare si carne de porc:

Morcovul se taie rondele, ceapa marunt,la fel si  telina si ardeiul si se pun la fiert.Se adauga si  bucata de carne intreaga. Cand sunt apropate fierte ne pregatim sa facem perisoarele. Carnea se amesteca cu sare, piper si gris. Se pun la fiert in continure cu legumele si orezul. Cand sunt gata se bat ouale si se toarna peste ciorba. 

Deasupra se arunca o ploie de patrunjel si leustean tocat marunt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

DulciuriSiNuNumai 1

06.05.2013, 03:19

la combinatia asta nu m-as fi gandit.

roxana_simona 1

06.05.2013, 17:02

buna ciorba

Krystyan Trendy 1

03.12.2013, 15:35

foarte gustoasa ciorba

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare