O ciorbica foarte buna si satioasa. Imi plac ciorbele cu multe legume chiar daca au si carne, asa ca o prepar destul de des, fiind una din ciorbele preferate de noi.
Legumele se curata, se spala si se toaca marunt (dupa preferinta).
Intr-o cratita de 5 litri se pune putin ulei si se adauga legmele tocate si se lasa la inmuiat aproximativ 7-10 minute, apoi adaugam apa calda peste ele.
Intr-un bol adaugam carnea tocata de pui peste care adaugam un ou, sare, piper, un pic de patrunjel verde tocat, cimbru uscat, faina si orezul, amestecam foarte bine compozitia.
Cu mainile umezite in apa rece trecem la modelarea perisoarelor. Cand apa cu legume da in clocot, potrivim de gust (cu sare si piper) adaugam perisoarele si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se ridica deasupra (atunci vor fi gata). Adaugam borsul fiert inainte, mai dam un clocot ( 5 minute), iar la sfarsit adaugam patrunjelul si leustenul tocat, acoperim cu un capac si oprim focul.
Se poate servi cu smantana sau cum va place ...POFTA BUNA!