Pentru perisoare:
Pentru ciorba:
Intr-o oala punem apa la fiert.
Ceapa o tocam marunt, morcovul il dam pe razatoarea mare, le calim cu ulei de masline si le punem in oala de ciorba.
Intr-un castron punem carnea de pui, tocam 1/2 ceapa alba, condimentam si punem galbenusul de ou, amestecam bine compozitia si formam perisoarele pe care le punem intr-o farfurie, le dam la frigider 10 minute.
Se pun perisoarele in ciorba si se lasa la foc potrivit sa fiarba.
Pastele se pun intr-o craticioara in apa clocotita la fiert. Cand sunt gata, se strecoara si se pun in ciorba.
Albusul il batem bine si il facem franjuri in ciorba.
La sfarsit cand este gata, dam oala de pe foc, amestecam smantana cu praful de bors, punem putina zeama fierbinte si amestecam sa se tempereze. Se toarna compozitia in ciorba si se amesteca usor.
Pofta buna!