Ciorba de perisoare cu iaurt

de katty in Ciorbe, 5 Iul 2020 | 5529 vizualizari

 

O ciorbita delicioasa pe care o savurez oricand cu placere.
 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi mici sau 1 mai mare
  • 1 bucata telina
  • 1 lingura orez
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 ou+2 galbenusuri
  • 200 gr iaurt grecesc
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu iaurt:

Curatam si spalam legumele. Tocam ceapa marunt, morcovul si telina cubulete mici, ardeiul gas cubulete mici, cartoful cuburi mai mari. Intr-o oala punem la fiert in apa cat sa le acopere legumele, mai putin cartoful. Amestecam intr-un castron carnea tocata cu orezul spalat, sare, piper si oul intreg. Fierbem legumele 10 minute, dupa care mai completam cu putina apa si cand lichidul incepe sa fiarba adaugam pe rand, perisoarele formate in mana. Fierbem aproximativ 20 de minute pana carnea si orezul sunt fierte. Adaugam sare, piper dupa gust, completam cu apa daca este nevoie. Batem iaurtul cu cele 2 galbenusuri. Adaugam leusteanul si dregem ciorba cu amestecul de galbenusuri si smantana turnamd lichid fierbinte peste ele, in timp ce amestecam, apoi turnam amestecul in oala. Servim ciorba fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]