Ciorba de perisoare

de ralu_ca in Ciorbe, 19 Ian 2014 | 4461 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 100 g orez
  • 2 oua
  • 1 morcov mare
  • 3-4 buc ceapa
  • bulion
  • delikat
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • zeama de varza sau bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Am taiat morcovul rondele subtiri, iar ceapa o taiem marunt. Punem carnea tocata intr-un castron, adaugam orezul ales si ouale. Condimentam cu sare, piper, putina boia, dar si putin bulion pentru a fi mai colorate si omogenizam. Din compozitia rezultata formam perisoarele (bilute cam cat o nuca). Intr-o oala am pus putin ulei adaugam ceapa si lasa 2-3 minute la calit. Adaugam apoi morcovul, mai lasam putin sa se caleasca apoi adaugam bulionul, apa, sarea si lasam sa dea in clocot. Cand clocoteste am adaugat rand pe rand perisoarele in oala si lasam la fiert. Cand ciorbita este fiarta adaugam si zeama de varza sau borsul mai lasam sa fiarba approx 10 minute apoi stingem.

Ciorbita se serveste calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (12)

babi5 1

19.01.2014, 14:17

MotanLaOale 1

19.01.2014, 14:26

laura_n 1

19.01.2014, 14:38

ma-sa, mai ales cu zeama de varza!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]