Ciorba de perisoare

de Geanina87 in Ciorbe, 13 Noi 2012 | 4135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 1 dovlecel verde
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 200 g pulpa de rosii
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • bors
  • patrunjel (eu nu am avut :((
  • Pentru perisoare:
  • o cescuta de orez
  • 300 g carne de vita
  • 1 ou
  • 1 lingura ceapa tocata marunt
  • 1 lingura de morcov ras pe razatoarea mica
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Intr-o oala punem apa la fiert, iar cand clocoteste adaugam legumele: morcovul si dovlecelul rasi pe razatoarea mica, ceapa taiata marunt si ardeiul fasii. Sa nu uitam sa pastram o lingura de ceapa si una de morcov pentru compozitia de perisoare. Cand legumele sunt fierte, se adauga pulpa de rosii impreuna cu uleiul. Se sareaza si dupa inca vreo 5 minute se acreste cu bors.

Intre timp se amesteca ingredientele pentru perisoare si cu mana inmuiata in apa calduta, facem bilute pe care le introducem in ciorba. Am lasat pe foc pana au fiert perisoarele, dupa care am servit cu paine calda de casa!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu tarhon