Ciorba de perisoare

de marinicayou10 in Ciorbe, 2 Feb 2012 | 4807 vizualizari

 

Buna dimineata :) pentru mine ;)))
Pe un asa frig si ger ,cred ca ciorbita e cea mai buna venita :) daca e si acra si cu smantana e si mai buna :)
Calda si cu adrei iute

 

INGREDIENTE

  • carne tocata
  • un morcov
  • telina
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • un dovlecel
  • un ardei gras
  • leustean
  • 2 oua
  • putin orez
  • 2 linguri de pasta de tomate sau suc de rosii
  • sare
  • piper
  • delikat de legume
  • jumatate de litru de bors sau zeama de varza
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

In primul rand punem oala cu apa pe foc. Intre timp curatam si spalam legumele, pe care le vom da pe razatoare si le vom toca si le adaugam in oala. Cat fierb legumele pregatim carnea. Eu am luat o bucata de carne de porc si una de vita, pe care le toc impreuna. Adaugam peste carne sare, piper, verdeata, putin orez, o ceapa mica tocata marunt, un ou si le amestecam bine. Facem perisoarele cu mana uda pe care le punem in ciorba toate odata. Lasam sa fiarba la foc mediu. Cand sunt aproape fierte adaugam dovlecei, sare, piper, delikat, bors si bulion. Cand este gata adaugam un ou batut, leustean si gata ciorbita :)

Noi servim cu smantana sau cine vrea mai acra cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec