Ciorba de pastai (fasole galbena)

de Panacris in Ciorbe, 24 Mai 2012 | 10994 vizualizari

 

O ciorbita buna ptr vremea de afara!

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 1 bucata,
  • morcovi 2 bucati,
  • cartofi 4 bucati,
  • fasole galbena 1000 g.,
  • sare iodata,
  • boia de ardei dulce,
  • leustean,
  • marar 1 legatura,
  • faina 2 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai (fasole galbena):

Eu am folosit fasole oparita si congelata, din provizia de anul trecut. Ceapa se curata si se pune la fiert intreaga in apa cu putina sare.

Intre timp se curata morcovii si cartofii, se taie cubulete si se adauga la ciorba. Dupa primul clocot se adauga si fasolea, se asezoneaza de sare, se adauga leusteanul si se lasa la fiert la foc moderat cca. 20 de minute. Intre timp se faina se amesteca cu lingura de boia se desface cu apa rece sau lapte si se adauga la ciorba. Se lasa sa se dea un clocot, amestecand continuu, pentru a nu se face cocoloase. Dupa ce s-a oprit focul se presara marar sau patrunjel, tocat marunt dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai (fasole galbena)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (14)

iry-gabriela 1

24.05.2012, 23:38

ei da ,de mult nu am mai vazut si un pic de zeama....ca tare ma saturasem de atatea uscaturi

Panacris 1

25.05.2012, 07:28

Multumesc pentru aprecieri!

cocolina 1

25.05.2012, 21:44

ce bunatate ce ciorba de mult nu am mancat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]