Ciorba de os cu bors

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 1 Feb 2010 | 6483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1,5-2 kg os de porc cu carne
  • bors
  • delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de os cu bors:


Mod de preparare:puneti osul la fiert aprox 1h,dupa care verificati daca e fiert cat de cat.
Adaugati cartofi cubulete,ceapa taiata marunt,morcovul dat pe razatoare sau cubulete,ardeiul cubulete si lasati la foc pana se fierb legumele.]

Dupa ce au fiert legumele adaugati borsul si  delikatul si mai lasati sa fiarba(eu am pus 3 linguri rase de bors la pliculet,dar cantitatea depinde de cat de acru va place. Daca e prea grasa mai luati din grasime cu o lingura si tocati patrunjel si puneti in ciorba

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de os cu bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda