Ciorba de oase de porc

de mihaelaM in Ciorbe, 17 Mai 2011 | 5646 vizualizari

 

dupa cum stiti saptamana trecuta am fost la tara si am taiat porcul asa ca trebuia sa fac neaparat o ciorba de oase si sa vede-ti ce a iesit....

 

INGREDIENTE

  • oase de porc
  • telina
  • pastarnac
  • morcov
  • ardei gras rosu
  • 1-2 cartofi
  • 3cepe verzi
  • 2linguri de orez
  • zarzavat facut in casa
  • bulion facut in casa
  • bors
  • sare
  • leustean verde
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oase de porc:

spalam oasele bine sub un jet de apa, dupa care le punem la fiert timp de 20min. Dupa cele 20 min am aruncat apa, am spalat oala si oasele si le-am pus din nou la fiert. Cand carnea a fost fiarta pe jumatate am adaugat legumele curatate, spalate si taiate. Si tot acum am adaugat si orezul spalat bine in cateva ape.

Cand legumele, carnea si orezul au fost fierte am adaugat borsul cald impreuna cu zarzavatul si bulionul. Am mai lasat 5min si am dat la o parte apoi am adaugat patrunjelul si leusteanul taiate marunt. Se poate servi cu smantana.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Lau 1

19.05.2011, 10:31

nu am voi cu carne afumata,dar eu vreau ciorba

mamaieelena 1

19.05.2011, 16:27

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta