Ciorba de loboda rosie

de dakris in Ciorbe, 19 Mar 2012 | 21237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi loboda
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1/2 telina
  • putin pastarnac
  • 1 ou
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 80 ml ulei
  • sare, delikat, bors magic
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda rosie:

Se rup coditele la firele de loboda astfel incat sa ramana numai frunzele care se spala cu apa din abudenta. Intr-o tigaie cu capac in care se pun 80 ulei se adauga loboda tocata pentru a se cali pret de cateva minute (pana se inmoaie).

Legumele se curata, se spala si se taie dupa preferinta. Se pun la fiert intr-o oala cu 5 l apa si, cand sunt aproape fierte, se adauga loboda calita impreuna cu care mai fierb inca 10 min. Se adauga pasta de tomate, apoi sare, delikat si bors magic. Se mai lasa 10 min sa fiarba si se adauga oul batut. Dupa 1-2 min si se adauga leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]