Ciorbă de linte şi fasole roşie - de post

de DinDragostePentruGatit in Ciorbe, 10 Apr 2012 | 6975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole roşie;
  • 200 g linte;
  • 2 cepe;
  • 1 cartofi;
  • 2 morcovi;
  • 1 păstârnac mare;
  • 1/4 ţelină;
  • ulei de floarea soarelui;
  • 500 mL suc de roșii;
  • pătrunjel;
  • sare.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de linte şi fasole roşie - de post:

Se fierbe lintea, nu în totalitate.

Se pune la fiert fasolea. Se schimbă apa de 2 ori.

Legumele se curăță, se spală, se toacă.

Cartoful îl toc mărunt, cam de mărimea bobului de fasole. 

Se pun toate legumele la fiert iar spre sfârșit se adaugă sucul de roșii.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de linte şi fasole roşie - de post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

DinDragostePentruGatit 1

11.04.2012, 11:15

Ahhh ...Departe de mine acest gand....

DinDragostePentruGatit 1

11.04.2012, 11:17

Cred in valorile si principiile mele... ”Poponeții” nu ma-ncanta!

iry-gabriela 1

11.04.2012, 19:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de bors de cartofi si sfecla, asa cum se face in Bucovina