Ciorba de legume cu afumatura

de Ina in Ciorbe, 26 Noi 2013 | 8908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g kaizer afumat
  • doua cepe
  • un ardei gras, 1 morcov mare
  • un borcan de rosii in suc propriu
  • un dovlecel ( eu am avut congelat )
  • varza ( cam doi pumni de varza taiata grosier )
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu afumatura:

Tocam ceapa, morcovul si ardeiul gras  si le calim usor in 3-4 linguri cu ulei. Kaizerul il taiem bucatele si-l adaugam peste ceapa pentru a se praji si el usor. 

Adaugam doua cani cu apa si varza tocata grosier si lasam sa fiarba . Cand varza este  aproape fiarta  turnam rosiile maruntite ( eu le-am bagat la robot ) si  bucatile de dovlecel. Lasam pe foc  pana se  fierbe si dovlecelul. 

Potrivim gustul cu sare si piper si oprim focul. Adaugam in ciorba verdeata tocata si servim. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]