Ciorba de gulii umplute

de anuta in Curcan, 15 Iul 2016 | 3438 vizualizari

 

pentru concursretete de vara
O ciorbica racoroasa ,pentru o zi torida!

 

INGREDIENTE

  • 5 gulii potrivite,
  • 2-3 morcovi,
  • 2 radacini de patrunjel
  • un pastarnac,
  • 2-3 cartofi,
  • 500 g carne tocata de curcan.
  • 4 linguri de orez,
  • 3 oua,,
  • 100 g smantana,
  • sare,
  • zeama de lamaie,
  • dupa gust ,p
  • atrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gulii umplute:

Morcovul ,pastarnacul si radacina de patrunjel curatate si spalate se taie cubulete mici si se pun la la fiert in cca 3-4 l de apa cu o lingurita varfuita de sare.Se adauga si cartofii taiati in cubulete potrivite. Se curata guliile,se scobesc.Se prepara compozitia de carne pentru umplut si perisoare amestecand bine carnea cu un praf de sare,cu 2 oua,2 linguri de orez,un pic de patrunjel vrede tocat fin.Se umplu guliile scobite,se pun la fiert cu zarzavatul,cca 20 minute,timp in care modelam perisoarele din carnea ramasa. Dupa 20 de minute se adauga si perisoarele dar si miezul ramas de la scobitul guliilor.Dupa ce au fiert bine se opreste focul,se drege ciorba cu oul batut cu smantana,se potriveste de acreala cu sucul de lamaie,se presara patrunjel verde tocat marunt.      Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gulii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de curcan cu legume -dieta