Ciorba de galuste

de Lau in Ciorbe, 14 Apr 2011 | 6198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • morcov
  • ardei rosu
  • 1 rosie
  • marar
  • patrunjel verde
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • 100 g fidea
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 cana de bors(200 ml)
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 8 linguri gris
  • 2 linguri ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de galuste:

Se curata pulpele si se spala, se pun la fiert in apa cu sare, se spumeaza de cate ori este nevoie. Se adauga zarzavatul fara patrunjel, tocate marunt, pasta de tomate, cimbru, foaia de dafin. Cand au fiert se scoate carnea si se adauga borsul.

Galustele-separam galbenusul de albus, batem albusul spuma cu un praf de sare, galbenusurile le frecam cu ulei si le adaugam peste albusurile batute, adaugam si grisul in ploaie,omogenizam bine. Cu o lingura uda formam galustele si le plonjam in ciorba, lasam sa fiarba la foc mic 15 min, stingem focul si adaugam patrunjelul si fideaua, potrivim de sare si piper, acoperim oala 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana de rata si pui