Ciorba de fasole verde cu perisoare

de mihaelar63 in Ciorbe, 21 Apr 2015 | 6533 vizualizari

 

Acum o saptamana am preparat prea mult material pentru perisoare .L-am pus la congelator . Acum l-am dezghetat la temperatura camerei si l-am improspatat cu verdeata tocata . Ciorba clasica de perisoare era prea repede sa se repete asa ca am pus mingiutele de carne in ciorba de fasole verde .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde fideluta congelata
  • 300 gr amestec perisoare [carne tocata , ou, sare , piper , verdeata , pesmet ]
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia
  • 1 tija telina
  • 1 lingura faina alba
  • 1 pahar rosii tocate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • ceapa verde
  • patrunjel verde
  • smantana -optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu perisoare:

  1. Legumele se curata si se spala .
  2. Ceapa , morcovul si telina se toaca marunt si se calesc usor in ulei 
  3. Se aduga lingura de faina si se amesteca usor . Imediat se pun rosiile tocate si 2 l apa . Cand da in clocot se pune fasolea verde si ardeiul rosu tocat .
  4. Carnea pentru perisoare se amesteca cu verdeata tocata .
  5. Formati mici bile cu mainile unse cu ulei si le puneti in ciorba sa fiarba la foc mic 5-10 minute .
  6. Serviti ciorba cu verdeata tocata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de caprioara