Ciorba de fasole rosie

de Angelina_Elena in Ciorbe, 17 Mai 2013 | 6422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan fasole rosie (400 g)
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 cana legume congelate
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri ulei
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole rosie:

Se pune apa la fiert intr-o oala, se adauga morcovii taiati, legumele congelate si se lasa sa fiarba.

Cand legumele sunt fierte adaugam fasolea.

Cand fasolea este patrunsa, toacam ceapa marunt si o calim in ulei incins.

Cand devine aurie, adaugam boiaua dulce, putina sare si piper si pasta de rosii.

Omogenizam, mai lasam 1 minut apoi turnam peste fasole, potrivim dupa gust cu sare si mai lasam sa dea in cateva clocote.

La final presaram deasupra leustean sau patrunjel tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]