Ciorba de fasole

de izulika in Supe/Ciorbe, 14 Iun 2010 | 5404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g fasole alba
  • 1 cartof
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde gras
  • 2 rosii
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • delicat
  • bors delikat
  • marar
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Fasolea se spala si se pune intr-o oala acoperita de apa pe foc pana da in fiert si se umfla,se scurge apa si se repeta inca odata acelasi procedeu.Dupa se adauga apa fiarta peste fasole si se pune la fiert cu un cartof curatat si taiat in 4.Cand fasolea este aproape fiarta se adauga 2 linguri de ulei,morcovul curatat si taiat rondele,ceapa si ardeiul tocate marunt.Cand fasolea si legumele sunt fierte se adauga si rosiile taiate cubulete si pasta de tomate se mai lasa la fiert 15 minute dupa care se pune 1 lingurita cimbru,1 varf de lingurita piper, 1 lingura de delikat, 2 lingurite sare si bors dupa gust se lasa sa dea in clocot de cateva ori dupa care se inchide focul si se adauga verdeata marar si leustean verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de miel