Ciorba de dovlecel cu lapte batut

de Sim0na in Ciorbe, 16 Oct 2012 | 39040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/3 dovleac mare (cca 600 g curatat)
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 ardei capia
  • 1 morcov
  • 1,5 litri lapte batut (facut in casa din lapte de vaca crud, dar merge foarte bine si cel din comert)
  • ulei
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecel cu lapte batut:

Dovleacul l-am curatat si l-am taiat cubulete. Ceapa si morcovul le-am curatat, spalat si tocat marunt. Ardeiul l-am taiat cubulete. In putin ulei am pus la calit legumele. Cand acestea s-au inmuiat am adaugat putina apa, apoi cubuletele de dovleac. Am pus apa cat sa acopere dovleacul si am lasat sa fiarba. Cand dovleacul a fost aproape fiert, am pus laptele batut si am mai lasat cateva minute sa clocoteasca. Am tocat mararul marunt, si l-am adaugat dupa ce am oprit focul la oala.

Am papat cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecel cu lapte batut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (14)

Lau 1

17.10.2012, 16:25

Lavinia 1

09.12.2012, 15:13

E foarte buna,mereu o face si soacra mea.Doar la ea am mancat(e din Valenii de Munte)

marius64 1

06.07.2018, 12:31

exceptionala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei, cu zdrente de oua