Ciorba de dovlecei

de Oana in Ciorbe, 28 Mar 2017 | 24429 vizualizari

 

Un pranz rapid, o ciorba buna cu multe legume si dovlecei, potrivita si in zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 pastarnac
  • 50 gr telina de telina
  • 2 dovlecei – 500 gr
  • 60 gr de fidea
  • 300 ml bors
  • 200 ml suc de rosii
  • sare
  • patrunjel proaspat
  • 2 linguri ulei
  • 2 litri apa fierbinte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

  • Pune uleiul intr-o craticioara, adauga ceapa tocata marunt, morcovul tocat cubulete si ardeiul kapia cubulete

  • Lasa-le sa se inmoaie putin, adauga pastarnacul si telina taiate cubulete si pune 2 l apa fierbinte. Pune sare dupa gust

  • Lasa sa fiarba 10 minute, apoi adauga dovleceii taiati cuburi.

  • Dupa 10 minute pune sucul de rosii, borsul si fideaua si lasa inca 5-10 minute

  • Opreste focul si presara patrunjel verde tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume acrita cu prune verzi