Ciorba de curcan cu taitei de casa

de ianculubita in Ciorbe, 31 Mai 2011 | 23967 vizualizari

 

Am auzit pe la diversi specialisti,ca pe primul loc in calitatile nutritive si cea mai sanatoasa este carnea de curcan;dupa cum a-ti observat,m-am conformat si am trecut pe carne de curcan,asta pana apare o alta informatie,c-asa-i la noi.

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan(eu am avut un tacam)
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1telina mica
  • 1cutie de rosii
  • 1ardei iute
  • 2oua
  • 1cana de faina
  • sare
  • 1l de bors
  • 1leg.de patrunjel
  • 1leg.de leustean
  • 2cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan cu taitei de casa:

Carnea portionata,spalata,o dau in cateva clocote dupa care o spal si oala bineinteles si o pun din nou la fiert in apa calda;pentru ca fierbe foarte repede,pun si zarzavatul curatat,spalat, taiat sau dat pe razatoare,cartofii taiati in sferturi;dupa ce incepe sa clocoteasca adaug si rosiile zdrobite cu furculita(daca nu sunt taiate) si un varf de lingurita de zahar;las sa fiarba incet,acoperit 20-30min;

in acest timp,fac taiteiii dintr-un ou batut cu putina sare si faina;fac foaie subtire,o rulez si o tai;dupa ce legumele si carnea sunt fierte,adaug borsul fiert in alt vas,condimentez dupa gust,verdeata taiata marunt,cand clocoteste pun taieteiii,cand acestia s-au ridicat la suprafata(semn ca sunt fierti)opresc focul si rastorn oul ramas batut bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de miel